Pas på andre investorer

Uanset hvem den fremmede investor er, kan det være en farlig cocktail at følge det givne råd eller strategi. Kommer bl.a. ind på hvor og hvordan sådan en situation kan lyde og hvilket resultat der kan komme ud af dette.

Overblik

Antallet af steder hvor du kan hente informationer er nærmest uendelig stort. Det kan derfor ikke være helt så nemt at finde det man leder efter. Lige så svært som det kan være at finde det man har i tankerne, lige så svært kan det være at finde “kloge” investorer.

Hvem er klogest?

Svaret er INGEN! Uanset hvem du snakker med, vil de alle mene at de har det rigtige svar og de andre er forkert på den. Personer der har det med at ramme rigtigt, har lige så stor mulighed for at ramme forkert i deres bud på et eventuelt kursmål og fremtid for aktien. Og hvorfor så det? Jo, ingen simpelt spørgsmål: Fordi et aktiemarked ikke er sikkert!

Kan jeg stole på det andre skriver, er korrekt?

Som regel nej! Enhver person kan gå ind på nettet og skrive et indlæg om at det vil eksplodere med fund af guld, og at guld-aktier dermed vil stige kraftigt i den kommende uge. Denne slags anbefalinger af den ene eller den anden aktie osv. er IKKE værd at stole på, da personen bag dette ofte selv kan være ude på at snyde andre. Ved at få en masse andre investorer til at tro på indholdet, kan personen udnytte den pludselig ekstreme interesse for aktien, til at opnå store gevinster på andres bekostning.

Hvad så?

Lyt til andre investorer, men pas på med at følge deres råd. Hvis du har et stamsted for at diskutere eventuelle investeringer, så vil du automatisk støde på de samme personer op til flere gange. Efterhånden som tiden går og du har udvekslet lidt frem og tilbage med de forskellige brugere på stedet, vil du kunne danne dig et billede af hvem der er værd at lytte til, og hvor meget du skal følge deres råd. Det er vigtigt at have sin egen holdning!

Kommentarer

Be the first to comment

Leave a Reply